Dnes se zaměříme na Freelo, které jsem si oblíbila pro řízení úkolů, pracovních zakázek a projektů. Hodit se může každému, kdo stejně jako já, rád včas plní termíny a má rád svoji práci pod kontrolou. Je to jednoduchá, ale o to výkonnější aplikace, která Vám s tím vším pomůže.

Jakmile máme zmáklý základ, o kterém jsem psala v předešlém článku, můžeme si hrát s dalšími funkcemi. Já si třeba k úkolům, které splním, (tedy je škrtnu, jako hotové) přidávám, kolik času jsem na nich strávila a hodinovou sazbu, tedy mám i podklad pro své klienty k fakturaci. Pokud si nefakturujete hodinově, můžete si tam zadat celý budget. To znamená, že Vám to slouží i ke zpětnému uchování dat. Pro mě i jakási záloha.

Co je pro mě zase další zefektivnění práce, že můžu k úkolům přidávat dokumenty, takže mám vše důležité u projektu na jednom místě. Nebo tam přikládám rozpracované věci, nad kterými hned s kolegou diskutuji a řešíme to v podstatě online, všechno máme u úkolu (projektu) zaarchivované a díky diskusi, nemusíme dohledávat zpětně spoustu mejlů, co kdy a jak jsme si psali a na čem se domlouvali, ale vše máme oba při ruce. Takže krásná ukázka produktivity v praxi.

Super také je, že můžete k projektu přizvat třeba svého klienta, který může sledovat, jak na daných úkolech nebo projektech pracujete. Což je pro některé klienty zajímavý benefit, hlavně když mají rádi věci pod kontrolou.

Tohle je několik další tipů, co Freelo umí, a co mě přineslo. Příště zase více o funkcích, které Vám pomohou řídit třeba celý tým, anebo komplexně svou firmu.

Více o freelu v tomto videu nebo přímo na webu aplikaci, si ho můžete bezplatně vyzkoušet www.freelo.cz

Freelo: neúnavný pomocník při řízení úkolů a zakázek

Freelo: neúnavný pomocník při řízení úkolů a zakázek

Protože se spoustu let zajímám o produktivitu a jakékoliv nástroje, které mi pomohou být efektivní, již před nějakým časem jsem se rozhodla otestovat české apky pro řízení priorit, úkolů, prostě svého času. Mile mě překvapilo, že se touto problematikou začínají čím...

Jak si usnadnit život – poznámky snadno a přehledně

Jak si usnadnit život – poznámky snadno a přehledně

Velmi často se setkávám s lidmi, kteří řeší, jak si přehledně uchovávat poznámky, aby se k nim později mohli vrátit. I já jsem toto dříve velmi řešila, protože se přehrabovat s šanonech, kde jsem měla stohy papírů s různými poznámkami. Velmi často se setkávám s lidmi,...